Streamovací služba Netflix má dost našlapaný závěr letošního roku, o kterém jsme se více rozepsali v našem podrobném článku. Ještě před prosincem se ale na platformu dostane nový film Irčan (v originále The Irishman), v němž září oscarové hvězdy jako Robert De Niro, Al Pacino a Joe Pesci, zatímco do křesla režiséra usedl Martin Scorsese. Ten je považován za jednoho z nejvlivnějších poválečných amerických režisérů.

Tenhle hollywoodský trhák je opěvován kritiky a jde o mafiánskou ságu, v níž nájemný zabiják Frank Sheeran vzpomíná na tajemství, která střežil jako věrný člen zločineckého klanu Bufalinových.

Abychom se mohli na film navnadit, připravil si Netflix poslední trailer, který je obohacen o české titulky. Popis poté uvádí:

„Robert De Niro, Al Pacino a Joe Pesci ve filmu Martina Scorseseho IRČAN, výpravné sáze o organizovaném zločinu v poválečné Americe očima Franka Sheerana – veterána druhé světové války a nájemného zabijáka, který spolupracoval s nejznámějšími osobnostmi 20. století. Kronika několika desítek let popisuje nevyřešené záhady amerických dějin, zmizení legendárního šéfa odborů Jimmyho Hoffy a ukazuje velkolepou cestu skrytými uličkami organizovaného zločinu: jeho vnitřní uspořádání, soupeření a vazby na významné politiky.“

Irčan bude mít na Netflixu premiéru 27. listopadu/novembra 2019. Film bude dostupný s českým dabingem. Těšíte se?