Konečně jsme se dočkali plnohodnotného traileru, který láká na seriál Zaklínač od Netflixu. Video mělo premiéru během panelu na italské akci Lucca Comics and Games, kde se ukázal i spisovatel Andrzej Sapkowski, jenž je autorem původních románů Zaklínač. Právě ty využili autoři seriálu pro inspiraci, zatímco polské studio CD Projekt RED se u herní trilogie Zaklínač vydalo vlastní cestou.

Trailer prozradil datum vydání, na který všichni čekáme. Seriál bude mít premiéru na Netflixu přesně 20. prosince/decembra letošního roku. K dispozici bude všech 8 dílů z první řady, a to nejen s českými titulky, ale i s českým dabingem.

„Zaklínač Geralt, mutant a lovec příšer, těžce hledá svoje místo ve světě, kde lidé jsou často ohavnější než zvěř,“ stojí v oficiálním popisku seriálu na Netflixu.

V traileru (k vidění nahoře) vidíme mnoho zajímavých scén, během nich hlavní hrdina Geralt (hraje Henry Cavil) využívá své meče, aby zabil protivníky.

Když už jsme u Zaklínače, hodí se zmínit, že televizní producenta Lauren Hissrich spolupracovala na scénáři a tvorbě seriálu se Sapkowským, který fungoval jako odborný poradce a konzultant. Sám Sapkowský je podle svých slov se seriálem hodně spokojen a je vděčný producentce za její velmi dobrou práci. Sapkowski dokonce byl několikrát přítomen na natáčení.

Jste natěšeni na seriál Zaklínač? Napište nám do komentářů, co si o něm myslíte.