Během tohoto týdne vydává nakladatelství CREW celkem tři různé mangy. O té první s názvem Pokémon - Red a Blue 2 jsme vás informovali včera v samostatném článku. Co se týče těch dalších dvou, tak se opět jedná o již několikáté pokračování velmi známých sérií, takže si je shrneme v jednom článku.

Přečtěte si také: Red potkává tajemnou dívku Green v druhém svazku manga série Pokémon - Red a Blue

NARUTO 48: SLAVÍCÍ VESNICE!!

Prvním titulem je již 48. díl oblíbeného Naruta od japonského mangaka Masašiho Kišimota. Ten stále rozvíjí události z minulého svazku, kdy se Naruto vrátil ze svého výcviku a musel čelit Painovi, který zaútočil na jeho vesnici.

„Narutův souboj s Painem mění topologii krajiny a vymazává zbytky Konohy. Když se konečně střetávají tváří v tvář, Naruto zjišťuje, že Painovy pohnutky i minulost jsou mnohem komplikovanější, než tušil. Následky tohoto zjištění i změny ve vedení vesnice jen prohlubují Narutovo odhodlání. Navíc je ve vzduchu stále otázka ohledně osudu Sasukeho.“

Svazek Naruto 48: Slavící vesnice!! vyšel včera 3. listopadu/novembera 2020. Pokud byste o něj měli zájem, můžete ho zakoupit na eshopu nakladatelství CREW.

TOKIJSKÝ GHÚL: RE 6

Ve stejný den se fanoušci mangy kromě Naruta dočkali šestého svazku dark fantasy série Tokijský ghúl: re. Za ní stojí japonský mangaka Sui Išida a vychází u nás od roku 2019.

Co se obsahu týče, souboj mezi klanem Cukijama a UPG pořádně vrcholí. „Kolik obětí mezi inspektory i ghúly si tato bitva vyžádá? Podaří se Šúovi utéct, anebo bude zkáza jeho rodu dokonána? A nakolik si je Kaneki vlastně jist svým nynějším posláním? To vše se již brzy ukáže...“

Odpovědi na všechny otázky se dozvíte v 6. svazku série Tokijský ghúl: re. K dostání je stejně jako Naruto na eshopu nakladatelství CREW.