Máte chuť naladit se na zamilovanou atmosféru dlouhých letních večerů a nespoutané svobody? Americké studio Sony Pictures odhalilo oficiální trailer k romantickému dramatu s názvem Long Weekend, jež představuje režijní debut producenta a spisovatele Stephena Basilona.

„Jsi… skutečná?!“ „Ty o mně nevíš všechno…“ Finn Wittrock, hvězda nejen poslední řady American Horror Story (2011) a hlavní záporák napínavé minisérie Ratched (2020), se nyní ocitá v roli Barta, který se jednoduše ve správný čas na správném místě setkává se svou osudovou láskou, Viennou, jejíž představitelkou se stala Zoë Chao.

Přečtěte si také: Povznášející muzikál Letní kemp bude balancovat na tenkém ledě dospívání a lásky

Mladý spisovatel usilující o životní štěstí se tak vydává na společnou pouť lásky s tajemnou ženou, která rozjasní jeho pochmurnou každodennost, v níž se neustále potýká se svou emočně nevyrovnanou minulostí. Záhy ale vyjde na povrch, že i její minulost skrývá několik šrámů a tajemství.

Zda se stanou jejich zkázou či šancí na dlouhý a spokojený život ve dvou, objasní snímek Long Weekend již 12. března 2021, kdy se objeví ve vybraných kinech. Nezbývá než doufat, že se poté objeví také na některé z dostupných VOD platforem.