Konec padesátých let 20. století v USA jako poslední krůček před nástupem zlaté éry americké televize a hřejivá atmosféra newyorských ulic pulsujících v rytmu jazzové hudby. To vše nabízí nový trailer romantického dramatu Sylvie's Love, který na svých oficiálních stránkách nedávno zveřejnilo studio Amazon.

Za barevnou paletou sytých načervenalých tónů se skrývá příběh o lásce, jež započne v malém obchodě s nahrávkami. Právě mezi jeho zdmi se setká mladý talentovaný saxofonista Robert se Sylvií, která hlídá otcův obchod do jeho návratu z aktivní vojenské služby, přestože sní o práci v televizi. V okamžiku, kdy Robert začne pracovat s mladou pohlednou Afroameričankou, jejich přátelství vyvolá hlubokou vášeň, skrze kterou se jejich vztah transformuje do něčeho, co ani jeden z dvojice nikdy dříve nepocítil.

Se sílící intenzitou chladného větru, jenž ohlašuje konec léta, se jejich cesty náhle rozejdou. Roky plynou a kariéra Sylvie jako televizní producentky vzkvétá, zatímco Robert se musí vyrovnat s tím, co éra Motownu dělá s popularitou jazzu. Jednoho dne se však jejich cesty znovu protnou a dvojice zjistí, že přestože se jejich životy dramaticky změnily, city, které k sobě kdysi dávno chovali, zůstaly stejné. 

V hlavních rolích této americké oslavy lásky od režiséra Eugena Ashea se představí Tessa Thompsonová a Nnamdi Asomugha. Snímek Sylvie's Love mimo jiné okryje i zákulisí soudobého hudebního a televizního průmyslu, a to včetně soustředění na otázku rasy a rasové diskriminace v řadách těch, kteří tyto průmysly tvoří. Brány internetu tento film prolomí o Vánocích, a to konkrétně 25. prosince/decembra 2020.