První řady seriálové adaptace slavné knižní fantasy série The Wheel of Time, kterou napsal americký autor Robert Jordan, k nám dorazí již za několik týdnů. A prosto nám Amazon konečně nadělil plnohodnotný trailer, který nám se vší parádou ukáže, co všechno od seriálu můžeme očekávat. Ale pozor. Tentokrát se nebude jednat o jen tak ledajaký trailer. Celé video je totiž ve formátu 360°, které dokáže zachytit celkový prostor v maximálním úhlu záběru 360x180 stupňů. Svým způsobem je to taková 3D podívaná bez nošení speciálních brýlí. Díky tomu si tak divák může lépe prohlédnout celkové prostředí, plus s ním i lehce manipulovat. A zrovna v traileru na velkolepou fantasy, ve které je mnoho kouzel a bojů, se to opravdu hodí. Rozhodně proto stojí za to si trailer pustit ještě jednou, abyste s ním mohli co nejvíce pohrát. 

Trailer nám opět ukáže čarodějku Moiraine, členku řádu Aes Sedai, kterou ztvární sympatická Rosemund Pike. Aby mohl řád zastavit přicházející zkázu, kterou s sebou přináší mocný Temný a jeho banda zlých tvorů, musí vyhledat a ochránit potenciální uživatele magických sil, kteří proti Temnému budou moct bojovat. Proto se čarodějka rozhodne ochraňovat pětici mladých lidí, mezi nimiž se nachází vyvolený, který celý svět před Temným ochrání. Trailer nám tak dal pořádný náhled na tvory, které Temný do vesnice hlavní pětky vyslal. A jak to tak vypadá, žádná sranda s nimi věru nebude. 

Showrunnerem celého seriálu je Rafe Judkins, který například působil jako scénárista pro seriály Chuck a Agenti S.H.I.E.L.D.. Sám se také postaral o celý scénář k první sérii, se kterým mu ještě pomohla Amanda Kate Shuman. Kromě Rosamund Pike v seriálu ještě uvidíme herce jako Daniel HenneyJosha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoë Robins, Madeleine Madden, Michael McElhatton a mnohé další. Prvních tří epizod se dočkáme 19. 11. 2021.