Stanice AMC nám konečně nadělila plnohodnotný trailer na seriálovou adaptaci slavného románu z roku 1976 od Anne Rice, který nese název Interview s upírem. Podívat se na něj můžete výše. Nová upoutávka také konečně odhaluje, kdy přesně se seriálu dočkáme. První série tak bude na AMC+ premiérovat 2. 10. 2022. Trailer nám tak ukáže další útržky ze života Louise (Jacob Anderson), elegána z New Orleans, který si na konci prvního desetiletí 20. století žije životem plný luxusu. Neuvědomuje si ale, že už si na něj (možná doslova) brousí zuby zkušený upír Lestat de Lioncourt (Sam Reid), který ho jednoho dne promění na krvesajného nemrtvého.

Sam Reid je zatím poměrně neznámou tváří. Objevil se například ve válečném filmu 71 z roku 2014 a životopisném dramatu Koleje osudu. Představitele Louise zas pozná každý, kdo je fanouškem seriálu Hra o trůny. Jacob Anderson se totiž nejvíce proslavil ztvárněním Šedého Červa, velitele otrockých vojáků jménem Neposkvrnění. Kromě Reida a Andersona si v seriálu zahraje také Bailey Bass, která ztvární mladičkou Claudii, třetí nejdůležitější postavu příběhu. Jak již bylo řečeno, nadcházející série je založena na stejnojmenné předloze Anne Rice z roku 1976, přičemž se jedná o první díl knižní série The Vampire Chronicles. Pokud by seriál slavil úspěch, je možné, že AMC se rozhodne s adaptacemi knižní série pokračovat. 

Tvůrci celého seriálu jsou Rolin Jones a Mark Johnson, přičemž právě Johnson uvedl, že seriál by měl zachovat kouzlo původní knižní předlohy, plus i zaujmout moderní publikum. První dvě epizody natočil Alan Taylor, především seriálový tvůrce, který se podílel na režii seriálů jako Hra o trůny a Rodina Sopránů.

Nadcházející AMC série samozřejmě není první adaptací slavného románu, ve skutečnosti byla kniha v roce 1994 povedeně převedena do celovečerního filmu, jenž byl kritiky skvěle přijatý. Povede si stejně úspěšně i nadcházející seriál? To se necháme překvapit.