Včera jsme se dočkali zbrusu nových fotek z druhé části čtvrt série Stranger Things, tudíž bylo jasné, že trailer musí být hned za rohem. A skutečně. Teprve před krátkou dobou vydal Netflix plnohodnotnou upoutávku, na kterou se můžete podívat výše. Když jsme na konci první části opustili naše hrdiny, Joyce (Winona Ryder) se zrovna znovu shledala s Hopperem (David Harbour) v Rusku, Nancy (Natalia Dyer) se stala cílem hrozivého nového padoucha Vecny (Jamie Campbell Bower) a Eleven (Millie Bobby Brown) konečně odhalila tajemství incidentu v laboratoři. V novém traileru se Eleven a všichni její přátelé připravují na finálovou bitvu proti výše zmíněné démonické bytosti. Dr. Brenner však trvá na tom, že Eleven není připravena se do ní zapojit, nicméně mladá dívka, která toho má už za sebou opravdu hodně, rozhodně nenechá své přátele ve štychu. 

Fanoušci se ve druhé části dočkají pouze dvou epizod, ovšem jejich stopáž je opravdu pořádná. To především platí pro poslední díl jménem The Piggyback, která má asi 2 a půl hodiny, takže nálož obsahu nás bezpochyby čeká věru pořádná. Čtvrtá řada bude také sérií předposlední, v páté by se měly všechny linky jednou provždy uzavřít. Budeme tak následně muset říct světu Stranger Things navždy sbohem? Uvidíme, podle tvůrců je možné, že by v budoucnu mohly vyjít ještě nějaké spin-off projekty, ovšem o tom je ještě stále moc brzo mluvit. První část čtvrté řady každopádně zaznamenala dobré reakce, mnoho lidí chválí především skvělé herecké výkony, děsivého nového padoucha a úžasné speciální efekty. 

Kromě výše zmíněných v seriálu hrají také herci jako Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson, Brett Gelman, Cara Buono, Matthew Modine a Paul Riser. Čtvrtá řada taktéž přivítala nováčky, mezi které například patří Joseph Quinn, Eduardo Franco a hororová legenda Robert Englund.

Oficiální premiéra druhé části čtvrté řady je stanovená na 1. 7. 2022.