Už příští měsíc nám studio XYZ Films představí zcela nový hororový western, který ponese název Ghosts of the Ozarks. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Jak už je z názvu patrné, příběh se bude odehrávat v regionu Ozarks v Arkansasu. A to hned po konci občanské války v USA, tudíž někdy po roce 1865. Děj se zaměří na mladého, schopného a odvážného doktora jménem James McCune (Thomas Hobson). Ten cestuje napříč Spojenými státy, aby našel ve svém oboru uplatnění. Jeho strýc Matthew (Phil Morris) mu následně doporučí, aby zkusil štěstí v zapadlé vesnici v Arkansasu, na což James nakonec kývne. Po jeho příchodu se zdá, že vesnice bude pro doktora skvělým a poklidným místem. Dokonce ani obyvatelé v některých městech na severu nežijí v takové harmonii. Jeho strýc se ale nezmínil o jednom velice zásadním a hrozivém háčku. 

Mladý doktor totiž brzy zjistí, že vesnici terorizují hroziví a nemilosrdní duchové z místních lesů, kteří ze svých nor vylézají vždy po pádu tmy. Aby se před nežádanými přízraky mohli obyvatelé alespoň trochu chránit, tak postavili kolem vesnice vysokou dřevěnou zeď. Ta však vraždící monstra nebude zadržovat věčně. Ve vesnici navíc sílí hysterie a strach z toho, že přízrační hosté eventuálně celou vesnici srovnají se zemí. Čím dál narůstající chaos se proto rozhodne zarazit právě James, jenž se zároveň pokusí odhalit pravdu o tom, co se vlastně v oněch lesích skrývá. S tím mu může pomoct vesničan Torb (Tim Blake Nelson), slepec, který má s duchy jakési podivné pouto. Rozhodně se ale bude jednat o nebezpečný úkol, který Jamese může stát život. 

Režii si vzalo starost duo Matt Glass a Jordan Wayne Long, kteří kupříkladu působili jako producenti u komediálního hororu 12 Hour Shift. O scénář se postarala herečka Tara Perry. Kromě výše zmíněných se ve filmu dočkáme herců jako David Arquette a Angela Bettis. Oficiální premiéra je stanovená na 3. 2. 2022.