Už od loňského podzimu víme, že známý režisér M. Night Shyamalan, jehož filmografie je v posledních několika letech kvalitou hodně hopsavá, připravuje svůj nový snímek, který ponese název Knock at the Cabin. A přednedávnem na svém Twitteru režisér oznámil, že produkce byla konečně oficiálně zahájena. Na příspěvek se můžete podívat níže. A o čem přesně film bude? To Shyamalan stále drží pevně pod pokličkou, což je u něho už poměrně zvykem. Údajně se ale má jednat opět o jakýsi mysteriózní snímek, který bude přičichávat k hororovému žánru. Tudíž na Shyamalana docela klasika. 

Režisér o snímku mluvil už v době, kdy vyšel do kin jeho nejnovější film Čas (Old). Ten si s mysteriózním a hororem okořeněným námětem pohrával také, ovšem ve výsledku se dočkal spíše rozporuplných reakcí. I přestože se nejedná o žádný odpad, rozhodně má na míle daleko od toho, aby se dal považovat za jeden z režisérových nejlepších filmů. Snímek má každopádně poměrně působivé herecké obsazení. V hlavní roli by se měl objevit Jonathan Groff, který si zahrál jak ve vynikajícím seriálu Mindhunter, tak i v loňském čtvrtém Matrixu. Dále se ale ve filmu objeví také hvězdy jako Ben Aldridge, Dave Bautista, Rupert Grint a Nikki Amuka-Bird.

Nyní se už jen musíme modlit, aby z toho vylezl dobrý film. V případě M. Night Shyamalana je to totiž takový hod mincí. Celkově se říká, že s jeho tvorbou to začalo jít z kopce někdy po natočení jeho působivé Vesnice. Jistou „renesanci“ ale jeho filmografie zažila s filmy jako The Visit a Rozpolcený, nicméně například Skleněný už diváky příliš nezaujal. Budeme proto režisérovi přát, aby se mu jeho nejnovější snímek povedl co možná nejlépe.

Oficiální premiéra pro Knock at the Cabin zatím stanovená není, očekává se ale, že snímek by mohl vyjít někdy v průběhu roku 2023.