Minulý rok měl v Cannes premiéru snímek jménem Muréna, který si ze slavného filmového festivalu odnesl významnou cenu Zlatá kamera. Na výrobě snímku se z podstatné části podílel i legendární Martin Scorsese, který se ujal role výkonného producenta. Nyní se film konečně dostává i do kin všude po světě. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou dívku jménem Julija (Gracija Filipovic), jejíž domov by jí mohl kdekdo závidět. Žije totiž se svou rodinou ve velice útulném penzionu na skalnatých březích Jaderského moře, kde je to jak z pohádky. Přesto však není vše dokonalé. Její otec Ante je totiž manipulativním tyranem, který sám určuje, jaká bude její budoucnost. Když k nim ale dorazí zbohatlík Javier (Cliff Curtis), věci se začnou obracet… k lepšímu, nebo k hrošímu? 

Jelikož je Juliji teprve sedmnáct let a žije v podstatě v izolaci od ostatních, neměla příliš možností najít si přátele a prožít první zkušenosti v romantickém životě. Charismatický Javier jí však padne do oka. Díky jeho přítomnosti si tak Julija začne uvědomovat, že se konečně vymaňuje z otcova sevření. Sám Ante ale má s Javierem a svou dcerou zcela jiné plány. Nicméně Javier navíc také není žádný andílek. Vyjde totiž najevo, že býval nejenom zaměstnavatel Anteho, ale také milenec Julijiny matky Nely, se kterou opět začne flirtovat. Kvůli celé této události ale Julija projde proměnou, která určí, kam přesně by se měla životní cesta mladé dívky ubírat dál. 

Snímek je celovečerním debutem chorvatské režisérky Antonety Alamat Kusijanović, která je zodpovědná i za scénář. S tím jí také pomáhal filmař Frank Graziano. Celý film je silně inspirovaný jejím krátkometrážním snímkem jménem Do hlubin z roku 2017, který obzvlášť zabodoval na filmovém festivale v Berlíně.

Oficiální premiéra je stanovená na 14. 7. 2022.