Mysleli jste, že Michael Myers, ikonický sériový vrah, během svého posledního dobrodružství lehl popelem? Oficiální trailer nadcházejícího snímku Halloween zabíjí (v originále Halloween Kills), který je dalším sequelem slavné hororové franšízy, vás rychle vyvede z omylu. Režie očekávaného slasheru, který navazuje na události Halloweenu z roku 2018, se opět ujal David Gordon Green. Ten společně s dalšími tvůrci slibuje, že se fanoušci dočkají vůbec nejmasivnějšího počtu smrtí

Příběh začíná tam, kde naposledy skončil. Tedy v ohnivém pekle několik minut poté, co Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), její dcera Karen (Judy Greer) a vnučka Allyson (Andi Matichak) zanechaly maskované monstrum v hořícím sklepě. Suterén jejího domu posloužil jako dokonalá past, ale celoživotní teror ještě není ani zdaleka u konce. Zatímco Laurie leží v nemocnici a zotavuje se po náročném souboji nejen s popáleninami, Michael Myers díky hasičům znovu uniká smrti a jeho rituální krveprolití tak pokračuje.

Přečtěte si také: Candyman dostal další trailer připomínající datum premiéry

Trio silných ženských hrdinek se tak ocitá zpátky ve hře na kočku a myš. Úhlavní nepřítel je však čím dál silnější, krvežíznivější, a především nezastavitelnější. Nikdo není v bezpečí. Obyvatelé amerického Haddonfieldu tak musejí spojit síly, aby společně povstali proti zlověstnému monstru dříve, než bude příliš pozdě a rukou, které dokáží udržet zbraň, příliš málo. Den před křesťanským svátkem Všech svatých patří zlu, a to se neobejde bez nevinných obětí.

Originální soundtrack, který se divákům zaryje pod kůži, se opět rozezní přesně 15. října 2021, kdy snímek Halloween zabíjí dorazí do kin. Už teď je ale jisté, že se nebude jednat o poslední tažení z tohoto hororového universa. Scénář, za nímž vedle Greena stojí také Danny McBride, totiž sahá za hranice nadcházejícího snímku. V roce 2022 se počítá s premiérou - pravděpodobně posledního - sequelu s názvem Halloween končí (v originále Halloween Ends).