Už příští měsíc se dočkáme zbrusu nového hororu od talentovaného komika, herce a režiséra Jordana Peela, který se bude jmenovat Nope. Skvělou zprávou je, že jsme se dočkali již druhého oficiálního traileru, který si můžete pustit výše. Ovšem musíme říct, že tentokrát příliš hororově nevypadá. Studio Universal Pictures se nám ale také rozhodlo nadělit několik nových plakátů, na kterých najedeme ty nejdůležitější postavy filmu. Prohlédnout si je můžete níže. Všechny z nějakého důvodu vzhlížejí k nebesům. Ale z jakého důvodu? Možná mimozemšťané? Inu, v traileru se na chvilku jakýsi létající talíř mihne, ovšem na druhou stranu se kolem filmu šíří heslo: ,,Nebude to, co si myslíte.“ Tudíž možná nakonec půjde o něco zcela jiného. Peele má každopádně skvělou fantazii, tak snad nám nadělí stejně kvalitní podívanou, jakou byl i jeho první natočený horor Uteč.

Pokud nás však nečekají mimozemšťané, tak co přesně? Tajný vládní experiment? Případně nějaká zvrácená démonická síla? To se holt budeme muset nechat překvapit. V prvním zveřejněném traileru se na nebi každopádně vyskytne něco, co způsobuje absolutní paniku a hrůzu mezi lidmi na zemi. Dočkáme se i záběru na postavu herečky Keke Palmer, která je jakousi záhadnou sílou vtažena do nebe. Až už to bude jakkoliv, obě upoutávky nám přislibují, že Peele si ve svém třetím filmu bude pohrávat s kosmickým hororem. Jednu z předních rolí ztvární talentovaný Daniel Kaluuya, který taktéž ztvárnil hlavního hrdinu ve výše zmíněním hororu Uteč. I přestože se má jednat o horor, Peele do svých filmů s oblibou přidává i nějaké ty krátké komediální sekvence, přičemž některé z nich můžeme očekávat i zde.

Jordan Peele se postaral jak o režii, tak i o scénář. Na filmu také pracoval slavný švédský kameraman Hoyte van Hoytema, který je například zodpovědný za kameru k posledním několika snímkům Christophera Nolana, přesněji Interstellar, Dunkirk a Tenet. Taktéž bude hlavním kameramanem pro jeho nadcházející film Oppenheimer. Kromě výše zmíněných se v novém Peelově hororu dočkáme herců jako Steven Yeun, Barbie Ferreira, Brandon Perea a Michael Wincott.

Premiéra je stanovená na 21. 7. 2022.