Schodiště, které se objevilo v tomto trháku se v posledních týdnech stalo turistickou atrakcí. A není se čemu divit. Schody jsou dost fotogenické a kdo by nechtěl mít skvělou fotku a vypadat u toho jako Joker?

To však naštvalo obyvatele města New York, konkrétněji čtvrti Bronx, kde se schody nachází. Byť obyvatele asi nejsou zvyklí na takový nával, tak zkrátka schody v tomto městě se stávají skutečnou turistickou atrakcí. O víkendech prý chodí davy lidí k těmhle schodům již v devět hodin ráno. Vzhledem k úspěchu filmu u diváků se ale něco podobného zřejmě očekávat dalo.

Joker se stal nejvýdělečnějším filmem v kategorii Rated R, tedy film pouze pro dospělé. Tím předběhl i Deadpoola. Joker je tak na dobré cestě, aby se stal stejně výnosným (odečteme-li náklady) jako Avengers Infinity War, který vydělal 2,048,359,754 dolarů, Joker je zatím na hodnotě 776,743,522 dolarů. Prodeje v kinech se od premiéry 4. října zatím nijak výrazně nezpomalily. Avšak jedno omezení zde být může, a to, pokud se Čína rozhodne film neuvolnit. Vzhledem k tomu, že ve filmu jsou vidět protesty, a především násilné protesty, je velmi nepravděpodobné, že by se film do Číny dostal. 

Každopádně i tak se jedná o velký úspěch a na to že jde o “komiksový” film, měl dost nízký rozpočet. Konkrétně se částka pohybovala kolem 55 milionů dolarů, zatímco Avengers Infinity War mělo rozpočet 316 milionů dolarů.