Čekání na nový trailer z nadcházejícího seriálu Zaklínač od Netflixu si můžeme zkrátit sadou nových fotografií, které ukazují hlavního hrdinu Geralta z Rivie v podání známého hollywoodského herce Henryho Cavilla, a Freyu Allan v roli Ciri, což jsou dvě nejdůležitější postavy ze Zaklínače od polského spisovatele Andrzeje Sapkowského. Právě podle fantasy cyklu vzniká seriál, i když minimálně hráči by byli raději, kdyby se produkce inspirovala úspěšnou trilogii od CD Projektu RED.

Zpět ale k fotografiím. Vypadá to, že se Geralt a Ciri nacházejí v království Cintra na řece Jaruze na hranicích mezi Severními královstvími a Nilfgaardem. Právě z tohoto království pochází princezna Cirilla Fiona Elen Riannon. Vidět ale můžeme pravděpodobně i snímky z ostrovů Skellige.

Dále vidíme děti na ulici, které hrají pravděpodobně karetní Gwent, a koncepční materiál znázorňuje boj.

Tím nekončíme. Máme tu také fotografií ukazující pařát, pravděpodobně patří nestvůře jménem kikimory. Na dalším snímku je Geralt zachycen v hostinci ve městě Blaviken. a na posledním čarodějka Yennefer po transformaci.

Pokud chcete ze seriálového Zaklínače vidět více, tak je potvrzeno, že během konference Luccca Comics and Games uvidíme nový trailer. Akce je naplánována od 30. října (október) do 4. listopadu (november) a přímo na místě nebude chybět Andrzej Sapkowski v doprovodu klíčových herců, jmenovitě Anya Chalotra (hraje Yennefer) a Freya Allan.

Seriál Zaklínač bude mít premiéru na Netflixu koncem letošního roku, pokud se něco nezmění. Dočkáme se rovnou 8 epizod, které budou mít nejen české titulky, ale i český dabing. Těšíte se?