Pokud patříte mezi fanoušky anime nebo mangy, určitě znáte sérii Bleach od japonského autora Noriakiho Kuba, který stojí za všemi díly této oblíbené mangy. Po dlouhé pauze, při které nakladatelství CREW Bleach nevydávalo, se série vrací v plné síle s novým dílem Bleach 22: Conquistadores v českém vydání.

Ičigo je tedy zpět, ale musí řešit velké dilema. Jeho vnitřní Hollow stále více a více sílí a hrozí, že se nebezpečně vymkne kontrole. Jestliže by se tak stalo, hrozí Ičigovi velké nebezpečí, přišel by o všechny své současné přátele a pro Sběrače duší by se stal hlavním nepřítelem a to on opravdu nechce. Nový tajemný spolužák Šindži Hirako mu chce pomoci, nabízí mu však alternativu, o které musí těžce rozhodovat. Přidá se ke zběhlým Sběračům duší Vizardi, kteří mu chtějí pomoci problém zvládnout, anebo využije pomoc někoho, kdo mu chce taktéž podat pomocnou ruku?

To se dozvíte v Bleach 22: Conquistadores, který koncem dubna/apríla vyšel pro české a slovenské čtenáře. Nový díl můžete zakoupit na eshopu nakladatelství CREW. Pro začáteční čtenáře této série nabízí CREW výhodné balíčky po dvou dílech, které můžete taktéž zakoupit na již jmenovaném eshopu.