Dalo se to čekat a máme to nyní černé na bílém. Po řadě filmů došlo i na odklad dobrodružného akčního snímku Uncharted podle stejnojmenné videoherní série od studia Naughty Dog. Podle magazínu Variety se mělo začít natáčet na začátku příštího měsíce v Berlíně, ale obavy z koronaviru mění plány. Počítá se, že Uncharted nabere šestitýdenní zpoždění. Přitom snímek má jít do kin 5. 3. 2021. Uvidíme, zda se to stihne.

Snad nebude kletba filmového Uncharted pokračovat. Stačilo, že se u snímku vystřídalo 6 režisérů a až Ruben Fleischer (sedmý režisér), jenž je podepsán za Venonem, by ho měl natočit. Scénáristé si vzali inspiraci z Uncharted 4: A Thief's End a Nathana Drakea si zahraje Tom Holland a doprovod mu bude dělat Mark Wahlberg v roli mentora Victora Sullivana.

Nedávno se k týmu také přidali: Antonio Banderas, Sophia Ali (seriál Chirurgové) a Tati Gabrielle (Sabrinina děsivá dobrodružství).

Filmové Uncharted bude prequelem ságy od studia Naughty Dog. Fanoušci se mohou těšit na příběh o tom, jak se mladý Nathan Drake setkal s Victorem Sullivanem. Společně budou hledat cenné poklady. To vše v dobrodružném stylu po vzoru Indiana Jonese.

Kromě Uncharted chystá Sony ve spolupráci s HBO seriál The Last of Us, na kterém spolupracuje scénárista/kreativní ředitel Neil Druckmann a producent seriálu Černobyl. Plná produkce seriálu se rozběhne po vydání hry The Last of Us Part II.