Herec Tom Holland momentálně patří mezi nejznámější a nejpopulárnější dvacátníky Hollywoodu. Když se jako šestnáctiletý chlapec poprvé objevil v katastrofickém snímku Nic nás nerozdělí, tak ještě neměl sebemenší zdání, že za pár let mu bude nabídnuta role MCU Spider-Mana, která jeho slávu vysloveně vystřelí do nebes. O herce je v poslední době opravdu velký zájem, kromě nového Spideyho také ztvární mladou verzi Nathana Drakea v připravované filmové adaptaci videohry Uncharted. Přednedávnem ale vyšlo najevo, že Holland si dělá chutě na další známou fiktivní postavu. Rád by se totiž stal dalším agentem 007. 

Potvrzuje to i herec Jacob Batalon, který v MCU Spider-Manech hraje Peterova nejlepšího kamaráda Neda. Ten prozradil, že Holland mluví o Bondovi často. Jakože opravdu hodně často. A kdyby mu nakonec role opravdu přistála k nohám, udělalo by mu to velkou radost. Jaké jsou ale šance, že Holland roli nakonec dostane? Inu, jistá naděje zde opravdu existuje. V první řadě je Holland Angličan, což rozhodně oněm šancím dopomáhá, protože nový Bond se primárně vybírá z britských herců. Další výhodou je také jeho mladost. Experti na bondovskou sérii totiž říkají, že producenti budou se vší pravděpodobností hledat především z řad mladých kandidátů. Hollandovi je momentálně pětadvacet. Ovšem pokud vám to přijde moc málo, nesmíte zapomenout, že příštího Bond filmu se dočkáme až za několik let. Navíc George Lazenby, jeden z předešlých představitelů Bonda, poprvé ztvárnil agenta 007 už ve svých devětadvaceti letech. A to ve filmu Ve službách Jejího Veličenstva z roku 1969. 

Nevýhodou může být Hollandův stále ještě poměrně dětský image, plus i jeho narůstající sláva. Producenti se údajně budou taktéž poohlížet po kandidátovi, který na svém kontě zatím nemá příliš ikonické role. Spider-Man by tak jeho šance mohl u něco snížit. Bookmakeři však Hollandovi příliš velkou naději nedávají, podle nich mají největší šanci herci Tom Hardy a Regé-Jean Page. Komu však nakonec role opravdu připadne, je zatím ve hvězdách.