Studio Discovery+ přednedávnem oznámilo, že dalo zelenou dokumentárnímu snímku, který ponese název Johnny vs Amber. A z názvu je už určitě patrné, čeho se bude týkat. Dokument se zaměří na jednu z nejsledovanějších kauz hollywoodského páru, která rozděluje fanoušky na dvě velké znepřátelené strany. Ještě v roce 2015 bylo na Johnnyho Deppa a Amber Heard radost pohledět. Byl to manželský pár dvou atraktivních a talentovaných herců, na který se fanoušci nemohli vynadívat. V roce 2016 se však mezi nimi rozohnil vážný spor, který vyústil nejen v rozvod, ale i v oboustranné obviňování z domácího násilí. Po mnohých soudních procesech se tak veřejnost rozdělila na dva velké tábory – na příznivce Amber Heard, kteří jejího bývalého manžela považují za odporného násilnického alkoholika, a na příznivce Johnnyho Deppa, kteří zas považují jeho bývalou manželku za vypočítavou lhářku. Celá kauza tak ovlivnila kariéry obou herců. Depp kvůli ní například přišel o roli čaroděje Grindelwalda v sérii o Fantastických zvířatech. Amber Heard se zas potýkala s extrémní vlnou nenávistných příspěvku na Twitteru, plus vzniklo i několik peticí, které požadovaly její vyhazov z roli Mery v Aquamanovi. 

Dokument Johnny vs Amber od studia Optomen se na celou kauzu bude dívat z objektivního úhlu pohledu. Bude totiž rozdělený na dvě části, jedna se zaměří na pravdu podle Amber Heard, přičemž ta druhá zas na pravdu podle Deppa. Dokument by tak neměl nikomu z nich nadržovat, předloží perspektivu z obou stran, přičemž divák by si pak měl udělat svůj vlastní názor o tom, kdo je více v právu. Dokument se zaměří i na příznivce obou herců, kteří v rámci kauzy zahájili nejrůznější kampaně, jmenovitě #JusticeforJohnnyDepp a #IStandWithYouAmberHeard

Vážně pošramocenou reputaci mají každopádně oba dva herci, přičemž bude nesmírně obtížené ji opět napravit. Zatím ještě ale není jasné, kdy přesně se dokumentu dočkáme, ale mělo by to být někdy během roku 2022. A jak se ke kauze stavíte vy? Kdo je podle vás více v právu?