Už brzy se k nám se vší parádou přiřítí již třetí série dospěláckého a úspěšného seriálu o ne úplně hrdinských superhrdinech jménem The Boys. Tudíž je jasné, že Amazon musel fanouškům nadělit ještě jeden pořádný trailer. A přesně na ten se můžete podívat výše. Nadcházející třetí řada tak bude sledovat známou Bandu (The Boys), která bude pokračovat ve svém neúnavném boji proti superhrdinskému týmu Sedm a společnosti Vought International, jež zakrývá jejich temná a nechutná tajemství. A jak se zdá, Homelanderův (Anthony Starr) psychicky zhoršující se stav způsobí, že extrémně arogantní a egoistický superhrdina se s ničím párat nebude.

Nový trailer nám taktéž ukáže více scén s novou postavou jménem Soldier Boy, kterého dokonce uvidíme i v pořádné akci. Ztvární ho herec Jensen Ackles. Nějakou dobu už také víme, že Billy Butcher (Karl Urban) bude v této řadě používat superschopnosti, aby mohl obrátit kartu. To zahrnuje například laserové paprsky, které může vystřelovat ze svých očí, a supersílu. Z traileru je taktéž jasné, odkud ke schopnostem přišel. Maeve (Dominique McElligott) mu přinese sérum, které mu je na 24 hodin propůjčí. Někdy se zkrátka musí proti ohni bojovat ohněm. Sám Karl Urban každopádně už v minulosti prohlásil, že nadcházející třetí řada bude pro fanoušky totálním nářezem. Tudíž se rozhodně máme na co těšit! Mimo jiné bychom se ve třetí řadě měli také dočkat každoroční superhrdinské párty, na níž jsou samozřejmě nejenom nelegální drogy, ale také se zde uskutečňují všelijaké zvrácené sexuální fantazie. 

Celý seriál je původně založen na sérii úspěšných komiksů od Gartha Ennise a Dericka Robertsona. Do seriálové podoby ho převedli Eric Kripke, Evan Goldberg a Seth Rogen. Kromě Urbana se ve 3. sezóně The Boys objeví také Jack Quaid, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie a Claudia Doumit.

Oficiální premiéra je stanovená na 3. 6. 2022.