Že jsou všechna miminka roztomilá a nevinná stvoření, se kterými je radost si hrát? Inu, to rozhodně nebude platit pro malé škvrně v traileru výše. Už tento měsíc k nám totiž dorazí zbrusu nový komediálně hororový seriál, který ponese název The Baby. Říká se, že příchod dítěte do vašeho života vše změní. Ovšem v tomto případě to platí dvojnásobně. Příběh se má zaměřit na osmatřicetiletou Natašu (Michelle de Swarte), jíž zcela nečekaně vstoupí do života neznámé mimino, o které se bude muset postarat. Tím však její dosavadní svobodný život končí. Už si nemůže dělat cokoliv chce a kdykoliv chce, protože malé dítě si bude vyžadovat její plnou pozornost. Chudák Nataša ale netuší, že se jí do rukou dostal pravděpodobně jakýsi sadistický zplozenec pekel. 

Malé děcko totiž začne s Natašou manipulovat a dělat jí ze života peklo. A jak se zdá, dokonce by mělo i přivodit smrt některým lidem, jejichž přístup malé mimčo příliš neoceňuje. Otázkou ovšem je, co je tajemné mimino přesně zač. Jedná se skutečně o ďáblova potomka, který přišel do světa smrtelníků jenom kvůli tomu, aby tu nadělal pořádnou paseku? Mohou za to mimozemšťani? Nebo jsou veškeré ty hrozivé události opravdu jen neuvěřitelnou souhrou náhod, přičemž malé mimčo je ve skutečnosti zcela normální? To se necháme překvapit.

Kromě Michelle de Swarte se v seriálu představí také Amira Ghazalla jako paní Eavesová, sedmdesátiletá žena, která se zdá být všude, kde je i pekelné dítě, dále Amber Grappy jako Bobbi, mladší sestra Nataši, Patrice Naiambana jako Natašin otec, Sinéad Cusack jako Natašina matka Barbara, Shvorne Marks jako Mags, Isy Suttie jako Rita, Tanya Reynolds jako Helen, Seyan Sarvan jako Nour, Karl Davies jako Jack a Divian Ladwa jako Fooze.

Celý seriál si vzaly pod palec Siân Robins-Grace a Lucy Gamer, bude se tak jednat o jejich seriálový debut. O scénář se zas postarala Sophie Goodhart, která napsala hned několik epizod k populárnímu seriálu Sexuální výchova. Do režisérských křesel pro jednotlivé epizody usedly zas Ella Jones, Nicole Kassell, Stacey Gregg a Faraz Shariat.

Oficiální premiéra je stanovená na 24. 4. 2022.