Předchozí upoutávky na snímek Bones & All, o který se postaral talentovaný Luca Guadagnino, byly sice působivé, ale o hlavním ději nám toho příliš neřekly. S příchodem nejnovějšího traileru už ale máme lepší představu o tom, co vlastně od filmu můžeme očekávat. Samotný příběh by se tak měl zaměřit na mladý pár, který tvoří Maren (Taylor Russell) a Lee (Timothée Chalamet). Oba dva jsou milující se a vraždící kanibalové, kteří se společně vydají na tisíc mil dlouhou cestu po Spojených státech.

Nová upoutávka nám tak ukáže více sekvencí z Mareniny minulosti, dočkáme se například scény, kdy kvůli svým kanibalistickým choutkám (asi) ukousne prst jedné ze svých kamarádek. Taktéž se i dočkáme scény, kdy jí do života vstoupí mladý Lee, jenž si v pojídání lidského masa patrně libuje také. 

Ve druhé části traileru se nám také představí tajemný chlapík jménem Sully (Mark Rylance), který dokáže vycítit lidské maso ze vzdálenosti více než půl míle. Jednat by se tak mělo o staršího kanibala, který má však určitou sadu pravidel. Přesto se ale patrně jedná o vrahouna, který hrdinský pár nehodlá nechat jen tak na pokoji. Do toho všeho se Maren a Lee setkají s dalšími kanibaly, kteří rozhodně nebudou mít žádné dobré úmysly.

Upoutávka nám tak napovídá, že kromě hrůzy z pojídání lidského masa a romantických sekvencí mezi hlavními hrdiny, kteří se oba potýkají s nelehkou minulostí, se dočkáme i jistých napínavých a akčních sekvencí. 

Snímek bude filmovou adaptací stejnojmenné předlohy od Camille DeAngelis, která vyšla v roce 2015. O scénář se postaral David Kajganich, jeden z tvůrců vynikajícího seriálu Teror z roku 2018. Je taktéž autorem scénářů k filmům jako Invaze, Pravdivý příběh a Oslněni sluncem.

Kromě výše zmíněných se ve filmu objeví herci jako Michael Stuhlbarg, André Holland, Jessica Harper, Chloë Sevigny a Francesca Scorsese.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 11. 2022.