Už za necelý měsíc bude na Netflixu premiérovat pokračování legendárního sitcomu Zlatá sedmdesátá, se kterým se tentokrát přeneseme do 90. let. Tudíž asi není divu, že nadcházející seriál ponese název Zlatá devadesátá, přičemž se zaměří na zcela novou generaci hrdinů. Streamovací služba se tak nedávno pochlubila novým plnohodnotným trailerem, na který se můžete podívat výše.

Upoutávka nám tak představí nejenom jednotlivé nováčky, ale taktéž nastíní kvalitu seriálového humoru. Na jejím konci se ale konečně dočkáme sekvence, kterou fanoušci marně vyhlíželi už v předešlém traileru z minulého měsíce. V ní se totiž konečně objeví také část hlavních hrdinů z původního seriálu, tedy Eric Forman (Topher Grace), Jackie Burkhart (Mila Kunis), Michael Kelso (Ashton Kutcher), Donna Pinciotti (Laura Prepon) a Feze (Wilmer Valderrama). Mnohým fanouškům Zlatých sedmdesátek to tak určitě udělá radost, ovšem série od Netflixu se už zaměří na jiné hrdiny. 

Nechybí samozřejmě ani pan a paní Formanovi, které opět ztvární Kurtwood Smith a Debra Jo Rupp. Nicméně příběh se tentokrát bude odehrávat v roce 1995, přičemž se zaměří na Leiu (Callie Haverda), dceru Erica a Donny. Ta si přes léto udělá kupu nových přátel, se kterými začne prožívat celou řadu různých příhod.

Mezi ně tak například patří vzpurná Gwen (Ashley Aufderheide), milý Nate (Maxwell Donovan), Nateova chytrá a cílevědomá přítelkyně Nikki (Sam Morelos), okouzlující Jay (Mace Coronel) a věčně sarkastický Ozzie (Reyn Doi).

Stojí za to také připomenout, že původní seriál se už jednoho nepřímého pokračování dočkal. A to v podobě série Zlatá osmdesátá, na který však mnozí diváci chtějí raději zapomenout. Na něm však dělali z velké části úplně jiní tvůrci, tak budeme doufat, že nadcházející podívanou nezastihne stejný neblahý osud. 

Nadějí je určitě také fakt, že na seriálu opět pracovala dvojice Bonnie a Terry Turnerovi, kteří by se měli stát jeho showrunnery. Hlavním šéfem seriálu se ale stane Gregg Mettler, který na Zlatých sedmdesátých pracoval jako jeden ze scenáristů.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 19. 1. 2023.