Režisér Alex Garland je nejenom schopným scénáristou, ale i režisérem. A pokud jste viděli jeho předešlé dva celovečerní filmy, tedy sci-finy Ex Machina a Annihilation, tak bezpochyby víte, že umí své diváky vyděsit i pěkně znepokojivou podívanou. V rámci toho je o to působivější, že oba dva snímky ani nejsou úplnými horory. Teď si ale zkuste představit, že se Garland rozhodne natočit film, který bude hororem čistokrevným. Přesně tím totiž bude jeho nadcházející snímek jménem Men, kterému právě vyšel plnohodnotný oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše. Jak už to u mnohých traileru na horory bývá, začíná se hezky zlehka a optimisticky. Ovšem to se po čase zase rychle změní. 

Samotný příběh se má zaměřit na ženu jménem Harper (Jessie Buckley), která se rozhodla odjet na anglický venkov, aby se mohla vypořádat s osobní tragédií. Ta se patrně týká jejího manžela, který před ní spáchal sebevraždu. Pokud však mladá žena čekala, že na venkově nalezne místo útěchy a klidu, kde si bude moci vyléčit rány na duši, tak se šeredně spletla. Čeká ji totiž noční můra v podobě řady určitých mužů, kteří jí začnou dělat ze života peklo. Mezi ně bude se vší pravděpodobností patřit i chlapík, který ji ubytování na venkově zařídil (Rory Kinnear). Film by se tak měl hororovou formou zabývat tématy jako ztráta, truchlení a paranoia. 

Aby to bylo ještě více znepokojivé, tak se také zdá, že téměř každou mužskou postavu v traileru hraje právě Kinnear, který zde ztvárňuje kněze, policistu, barmana a i dítě. Všichni tito ,,muži“ se snaží přimět Harper, aby přiznala, že je zodpovědná za sebevraždu svého manžela. Jsou však všichni tito muži skuteční? Nebo je to jen odraz její utrápené mysli?

Garland se postaral jak o scénář, tak i o režii. Celý film vznikl pod taktovkou studia A24, takže se můžeme těšit na opravdu náležitě temnou podívanou.

Oficiální premiéra je stanovená na 20. 5. 2022.