Studio Warner Bros. nedávno zveřejnilo druhý oficiální trailer na nadcházející třetí díl Fantastických zvířat. Podívat se na něj můžete výše. A jak se zdá, J. K. Rowling pravděpodobně vyslyšela mnohé fanoušky, kteří prohlašovali, že nejlepší části z dílu předešlého byly ty, co se odehrávaly v Bradavicích, protože těch je v traileru habaděj. Třetí díl ponese název Brumbálova tajemství, přičemž se zaměří na další vývoj konfliktu, který vyvolává mocný černokněžník Gellert Grindelwald, jenž hodlá vytáhnout do války proti mudlům. V nadcházejícím díle tohoto hlavního padoucha série poprvé ztvární Mads Mikkelsen, který tak nahradí původního představitele Johnnyho Deppa. 

Přesný příběh třetího dílu je zatím stále poměrně neznámý, nicméně měl by určitým způsobem souviset s nadcházející druhou světovou válkou. Jelikož Grindelwaldův vliv i nadále roste, získává na svou stranu čím dál více přívrženců. Mlok Scamander (Eddie Redmayne) a jeho dobrý mudlovský kamarád Jacob Kowalski (Dan Fogler) se tak opět budou muset spojit s největším čarodějem moderní doby, kterým je samozřejmě sám Albus Brumbál (Jude Law). Společně tak budou muset najít způsob, jak nebezpečného černokněžníka jednou provždy zastavit. Podívat bychom se tak měli nejenom do Bradavic, ale i do Bhútánu, Německa a Číny. Jelikož jsou ale ještě v plánu dva další filmy, tak ty největší a nejvelkolepější bitvy nás patrně teprve čekají. Třetí díl by mohl být jen takovým velkým nádechem před skokem do vody. 

K výše zmíněným hrdinům se ale přidají ještě další postavy, jmenovitě Mlokův bratr Theseus (Callum Turner), Yusuf Kama (William Nadylam) a Eulalie Hicks (Jessica Williams). Uvidíme také mladší verzi Brumbálova bratra Aberfortha, který i nadále zatrpkle sedí v hospodě u Prasečí hlavy v Prasinkách. O scénář se opět postarala sama autorka J. K. Rowling, režii si vzal na starost veterán kouzelnického světa David Yates.

Oficiální premiéra je stanovená na 7. 4. 2022.