Teprve přednedávnem jsme se dočkali druhého oficiálního traileru na čtvrtou sólovku o Thorovi, která ponese název Láska jako hrom. Podívat se na něj můžete výše. Konečně se v něm dočkáme interakcí mezi opět namakaným bohem hromu a jeho láskou Jane Foster (Natalie Portman), ze které už však není žádná dáma v nesnázích, nýbrž mocná Mighty Thor, jež se s Mjölnirem ohání vyloženě s přirozenou ladností. Oba dva se však budou muset postavit hrozbě v podobě strašlivého padoucha jménem Gorr the God Butcher (Christian Bale), který se v traileru konečně ukáže v plné kráse. A samozřejmě nás čeká i několik sekvencí se Strážci Galaxie, se kterými Thor na konci posledních Avengerů skončil.

Trailer taktéž nabídne další scény z velkolepého Olympu, včetně jeho vládce Dia, kterého si zahrál Russell Crowe. Celkově ale můžeme očekávat dějství, ve kterém se Thor a Jane budou muset spojit se starými známými z předchozího dílu, přesněji s Valkyrií (Tessa Thompson) a Korgem (Taika Waititi), aby odhalili důvod Gorrovy cesty pomsty, na které likviduje jednoho boha za druhým, a mohli ho jednou provždy zastavit. Opět nás tak čeká dávka klasické MCU akce, plus i humoru, který bude okořeněný specifickým stylem režiséra Taika Waititiho. 

O režii se opět postaral Waititi, který zároveň zpracoval scénář, pomáhala mu s ním ještě Jennifer Kaytin. Za dalších několik týdnů nám Marvel patrně nadělí ještě jeden finální trailer.

Oficiální premiéra je stanovená na 7. 7. 2022.