Slavný britský režisér Guy Ritchie si nedopřává oddechu. Letos jsme se dočkali jeho parádního temného thrilleru Rozhněvaný muž, ve kterém se hlavní role ujal jeho dvorní herec Jason Statham. Ten si také zahraje v Ritchieho nadcházejícím snímku, který ponese název Operation Fortune: Ruse de guerre. Statham v něm ztvární super špiona jménem Orson Fortune, který povede speciální tým schopných a nebezpečných agentů. Ty ztvární herci Aubrey Plaza, Bugzy Malone a Cary Elwes. Jejich úkolem bude zrekrutovat největší hollywoodskou hvězdu Dannyho Francesca (Josh Hartnett), aby jim v tajné misi pomohl zmařit plány miliardáře a překupníka zbraní Grega Simmondse (Hugh Grant). Ten se totiž chystá někomu prodat strašlivou a ničivou technologii, která může ohrozit stabilitu celého světa. 

Herečka Aubrey Plaza se navíc pochlubila s pár fotkami na svém Twitteru, přičemž odhalila, že prvního traileru se dočkáme již zítra. Tudíž se máme na co těšit. Na fotky se můžete podívat níže. Sama herečka je každopádně z celého projektu rozhodně nadšená, na adresu filmu se v minulosti vyjádřila následovně:

,,Nemohu se dočkat, až začneme natáčet. Doufám, že mi dovolí, abych byla fakt drsná CIA agentka. Nikdo ale není drsnější než Statham – a já si po něho jdu. Měl by si dávat bacha, protože já ho zničím. A bude se mu to líbit.“

Ritchie akční žánr miluje, ovšem mnohé své filmy okoření i určitou špetkou humoru, čímž si po čase vypěstoval svůj vlastní specifický styl natáčení. V případě Rozhněvaného muže tomu ale bylo trochu jinak. Film to byl temný a vážný, přičemž můžeme očekávat, že v případě Operation Fortune to bude dosti podobné. 

O scénář k filmu se postarali Ivan Atkinson a Marn Davies, oba dva stojí také za scénářem k výše uvedenému Rozhněvanému muži. Hlavním kameramanem se stal Alan Stewart, který s Ritchiem pracuje už od dob jeho filmu Gentlemani. Tvůrci už navíc zveřejnili i parádní oficiální plakát, na který se můžete podívat níže. Premiéry se dočkáme 27. 1. 2022.