Dokonce i pár měsíců po své premiéře boří nejnovější Spider-Man s Tomem Hollandem další rekordy. Dostal se totiž na třetí místo v domácím box officu (tedy ve Spojených státech a Kanadě), čímž komerčně překonal i veleúspěšného Avatara od Jamese Camerona. Domácí výdělek Spider-Mana tak momentálně činí až 760,9 milionů dolarů, Avatar zas vydělal 760,5 milionů. Úspěšný MCU film se tak v domácím prostředí může chlubit parádní bronzovou medailí. Na druhém místě je i nadále marvelovka Avengers: Endgame, která v USA a Kanadě vydělala přes 858 milionů dolarů. Prvenství si zas drží snímek Star Wars: Síla se probouzí, kterému se podařilo vydělat až 936 milionů. 

Obrovitánský úspěch Spider-Mana je velice působivý obzvlášť vzhledem k době, ve které se momentálně nacházíme. Pandemie koronaviru s návštěvností kin všude po světě hodně zatřásla, tudíž se můžeme jen dohadovat o tom, kolik by třetí Spider-Man vydělal, kdyby žádný koronáč nebyl. Celosvětově Spider-Man vydělal už 1,8 miliard dolarů, čímž se dostal na šesté místo nejúspěšnějších filmů všech dob. Tento výsledek je o to působivější z toho důvodu, že film zatím neměl premiéru v Číně, která je pro Hollywood vždy spolehlivým zlatým dolem. Pokud bude Spidey v Čině někdy opravdu premiérovat, se vší pravděpodobností by tak mohl pokořit nejenom Avengers: Infinity War a Star Wars: Síla se probouzí s jejich dvěma miliardami, ale možná i samotný Titanik, který býval dlouhou dobu nejvýdělečnějším snímkem všech dob. 

Tvůrci Spider-Mana tak mohou otevírat další šampaňské. Se svým komerčním úspěchem v domácím prostředí tak jejich film překonal nejenom Avatara, ale i první Avengers z roku 2012, Infinity War, Black Panthera a Jurský svět. Zda nakonec Čína opravdu třetího Spider-Mana vydá u ve své zemi, je zatím ve hvězdách. Rozhodně by tím ale Spidey postoupil zase o pár stupínků výše.