Studio Paramount+ nám nadělilo další teaser na nadcházející South Park film, který ponese název South Park: Post COVID. Známé městečko má jednu určitou vlastnost, kterou sdílí i Springfield ze Simpsonů – jeho obyvatelé tam zkrátka nestárnou. Pro seriálové účely se v obou případech zachovává věk všech postav, aby s nimi mohli tvůrci nakládat bez časového omezení. To se ale v novém South Park snímku změní. Teaser nám totiž ukáže dospělého Stana, který se přes telefon baví s dospělým Kylem. Nadcházející film by nám tak měl ukázat, co se stalo se všemi místními dětmi, které nyní vyrostly. 

Přesná zápletka je však stále ještě neznámá. Každopádně oficiální synopse k filmu zní následovně:

,,Co se stalo s dětmi, které přežily období pandemie? Stan, Kyle, Cartman a Kenny jsou naživu, ale po Covidu už nikdy nebudou stejní.“ 

Ať už bude hlavní příběh jakýkoliv, záruka kvality je alespoň to, že na filmu opět pracuje dvojice Trey Parker a Matt Stone, kteří jsou otcové původního seriálu. Nutno ale dodat, že Post COVID nebude celovečerním filmem, jako tomu bylo v případě snímku South Park: Peklo na Zemi. Tvůrci na to upozornili krátce po vydání prvního teaseru, kdy si spousta fanoušků myslela, že je čeká další téměř osmdesátiminutová jízda. Na druhou stranu ale bude mít film stoprocentně více než 20 minut, což je obvyklá stopáž jedné epizody seriálu. 

Post COVID nebude jediným South Park filmem, kterého se letos dočkáme. Někdy před koncem roku k nám totiž dorazí další snímek, jenž by měl navázat na události filmu předešlého. Oba dva projekty jsou součástí obří dohody, kterou tvůrci ustanovili se studiem MTV Entertainment. Díky ní máme mimo jiné záruku, že South Park poběží na Comedy Central až do roku 2027. Oficiální premiéry nadcházejícího snímku se dočkáme 25. 11. 2021.