Na letošním Comic Conu v kalifornském San Diegu se konečně ukázalo pokračování Shazama, kde opět uvidíme stejnojmenného hrdinu v podání Zachary Leviho. Podle traileru se hrdina ocitá na rozcestí a hodně o sobě pochybuje. Hned na začátku vtipně glosuje, že se necítí moc jako platný hrdina, když vidí Flashe, Aquamana nebo Batmana. V ukázce totiž vidíme všechny tyto tři hrdiny v podání Ezry Millera, Jasona Momoai a Bena Afflecka. Tudíž i tento film by se měl alespoň zlehka dotýkat Snyderverse, než ho nejspíše sólový film Flashe pošle do věčných lovišť.

V traileru samotném jsme se pak konečně dočkali představení dvou hlavních záporaček. Oskarová herečka Helen Mirren jako Hespera a nestárnoucí Lucy Liu jako její sestra Kalypso. K vidění je následně i celá Shazam rodina, která už nějakou dobu bojuje se zločinci ve Filadelfii. Rodina bude i ve druhém díle nosným tématem, což dokazuje i vtipný odkaz na sérii Rychle a Zběsile, kde se pojem rodina stala značkou celé franšízy. 

Největším šokem z traileru ovšem je jednoznačně přítomnost dinosaura, který bude terorizovat město, přičemž hrdinové se s ním budou muset popasovat. Ohledně dětských hrdinů se pak na filmovém panelu vyjádřil i sám Zachary Levi, kde říkal, jak bylo vzrušující získávat nový náhled na to, jak si mladá skupina hrdinů osvojuje nově nabité schopnosti.

Zdá se, že nový film bude cílit spíše na dospělejší publikum, ale ne rozhodně tak, aby nebyl dostupný pro mladší diváky. První film šel přesně opačnou cestou, kdy byl primárně mířen spíše na mladší publikum, ale ovšem tak, aby si ho užili i dospělí. Shazam! Fury of the Gods dorazí do kin letos okolo Vánoc a první ukázka rozhodně naznačuje, kam přesně by se měl film ubírat.