Léto už je sice pryč, ale lidem z Acapulca to může být šumafuk. Tam jim totiž to slunko svítí neustále. Přesvědčí vás o tom i nový komediální seriál Acapulco od Apple TV+, který si vzal na starost Austin Winsberg. Seriál se zaměří na jistého chlapíka jménem Máximo Gallardo, který dostane svou vysněnou práci v neluxusnějším (a nejrůžovějším) hotelu v Mexiku. Postupem času ale začne zjišťovat, že tato pozice nakonec zas až tak úžasná nebude.

Seriál se údajně inspiroval komerčně úspěšným filmem z roku 2017 Milovník po přechodu. Nutno dodat, že i zde si zahrál mexický herec Eugenio Derbez, který v Acapulcu ztvární hlavní roli. O tu se však bude muset podělit, protože Derbez v seriálu hraje pouze starší verzi hlavní postavy, která celý příběh vypráví svému synovci. Tu mladší si zas zahraje Enrique Arrizon. Celý děj se bude odehrávat v roce 1984, přičemž bychom měli údajně očekávat podobnou podívanou, které jsme se dočkali ještě letos s filmem Barb a Star jedou do Vista del Mar. To znamená, že nás pravděpodobně opět čekají šílené osmdesátkové účesy, podivní hoteloví hosté a možná i nějaká ta zakázaná láska. 

Austin Winsberg, který poslouží jako showrunner celého seriálu, se mimo jiné postaral i o scénář. Kromě Derbeze ve filmu ještě uvidíme herce jako Fernando Carsa, Damián Alcázar, Camila Perez, Chord Overstreet, Vanessa Bauche a mnohé další. Apple TV+ vydá seriál již 8. 10. 2021. Na trailer se můžete podívat výše.