Po lehce nadprůměrném prvním komiksu Stranger Things: Druhá strana, který rozšiřoval děj první sezóny seriálu, přicházejí americká scénáristka Jody Houser (Halo: Rise of Atriox, Star Wars - Thrawn) a ilustrátor Stefano Marino s druhým Stranger Things komiksem s podtitulem Šestka. Do českého jazyka komiks přeložila Kateřina Tichá.

Stranger Things: Šestka je prequelem seriálu. Příběh se odehrává v Americe roku 1978. Hlavní postavou je puberťačka Francine, která není pouze obyčejným dítětem. Doktor Brenner z tajného projektu MK ULTRA ji drží zavřenou v Hawkinsově laboratoři a provádí na ní všelijaké testy, které v ní probudí temné vize budoucnosti. Francine se však tato budoucnost vůbec nelíbí a bude se s vypětím sil snažit ji změnit.

Komiks v českém jazyce vydává nakladatelství CREW a měl by vyjít 24. března/marca tohoto roku ve všech větších knihkupectvích. Doufáme, že se tento díl autorce povede lépe, než předešlý s názvem Druhá strana a naplní tak očekávání všech fanoušků této mysteriózní série.