V polovině léta jsme se dočkali traileru na nový horůrek Zhoubné zlo od režiséra Jamese Wana. A pokud jste alespoň trochu s jeho tvorbou obeznámeni, tak určitě víte, že se nejedná o žádného amatéra, ale o zkušeného mistra žánru, přičemž jeden z jeho prvních filmů (Saw) se stal populární klasikou. Nyní jsme se dočkali druhého traileru, ve kterém se, kromě dalšího návalu tajemné hrůzy, na chvilku objeví i sám režisér

Podle režisérových slov se Zhoubné zlo bude pokoušet o nějakou určitou inovaci. Wan by nerad opakoval již použitý koncept pořád dokola, proto se rozhodl, že se svým nejnovějším filmem bude mířit zpět ke svým kořenům. Zhoubné zlo bude vyprávět o ženě jménem Madison (Annabelle Wallis), která se potýká s nadpřirozenými vizemi o brutálních vraždách, které, jak následně zjistí, se opravdu odehrály. A co hůř, dost pravděpodobně za tím stojí její imaginární kamarád z dětství, entita jménem Gabriel, která svým vzhledem kapánek připomíná marvelovského Venoma. Wan má nadpřirozeno rád, plus už v minulosti dokázal, že ho umí do svých hororů skvěle a originálně implementovat tak, že své fanoušky vždy zdařile vyděsí. 

Filmu se v kinech dočkáme již 9. 9. 2021, přičemž ho můžeme očekávat i na streamovací platformě HBO Max. O scénář se postarala Akela Cooper, která je například jednou ze scénáristek seriálu American Horror Story. Kromě Annabelle Wallis ve filmu uvidíme herce jako Jake Abel, Maddie Hasson, George Young a další.