Mezi nejtalentovanější hororové filmaře současnosti patří zcela bezpochyby Ari Aster, který nám před několika lety nadělil své parádní a řádně znepokojivé snímky Děsivé dědictví a Slunovrat. Oba dva filmy se právem dočkaly slušných recenzí, tudíž mnozí se už nemohou dočkat, až režisér odhalí svůj třetí celovečerák. Tím bude snímek jménem Beau is Afraid, který se ještě před několika měsíci původně nazýval Disappointment Blvd.. A nedávno jsme se konečně dočkali prvního oficiálního plakátu, který si můžete prohlédnout níže.

Na něm se nachází jakýsi chlapec v hedvábném pyžamu, jehož vzhled tak trochu lehce zachází do tísnivého údolí (uncanny valley), patrně by se mělo jednat o mladší verzi hlavní postavy, kterou ve filmu ztvární Joaquin Phoenix. 

Stále však přesně nevíme, o čem film vlastně bude. Distribuční společnost A24, která zatím vydala všechny režisérovy filmy, každopádně nadcházející snímek popsala jako ,,intimní a dekády trvající pohled do života jednoho z nejúspěšnějších podnikatelů všech dob.“ Podle informací z předchozích let se také mluvilo o tom, že se bude jednat o surrealistickou podívanou, která se bude odehrávat v alternativní realitě.

Před rokem sám Ari Aster říkal, že jeho příští film bude čtyřhodinová komedie, která bude okořeněná noční můrou. Vyloženě o horor by se ale tentokrát jednat nemělo. Lepší představu o duchu filmu nám snad dá první oficiální trailer, který by k nám mohl dorazit už za několik měsíců, možná i dříve. 

Kromě Phoenixe se ve snímku má také ještě objevit například Parker Posey, Michael Gandolfini, Amy Ryan, Zoe Lister Jones, Nathan Lane, Kylie Rogers a Patti LuPone.

Film by se měl v kinech objevit někdy během roku 2023.