Jonah Hill je sice znám především jako komediální herec, ale v roce 2018 dokázal, že umí být i docela slušný režisér. Tehdy totiž světu představil svůj celovečerní debut Devadesátky, který chválili jak kritici, tak i diváci. A jak se zdá Hill, to bude zkoušet za kamerou znovu, tentokrát se snímkem Outcome, který už dokonce našel svou hlavní hvězdu.

Tou by se podle serveru Deadline měl stát starý dobrý Keanu Reeves. Zatím však není vůbec známo, o čem vlastně snímek bude, ale je možné, že Hill to tentokrát bude zkoušet s akčním žánrem. Pracoval také na scénáři, se kterým mu ještě pomáhal jeho herecký kolega Ezra Woods. O snímek se postará Hillova produkční společnost Strong Baby. 

Podle dostupných informací by Reeves neměl být jedinou velkou hvězdou, která je k projektu upsaná, v rámci toho už také o film projevilo zájem několik významných streamovacích služeb a studií.

Snímek Devadesátky se silně inspiroval režisérovým dětstvím, přičemž vypraví o dospívajícím chlapci, který v polovině 90. let v Los Angeles začíná čím dál více trávit svůj volný čas se skupinou převážně starších skateboardistů. Celý film vznikal pod dohledem studia A24, což už by mělo být samo o sobě dost velkým lákadlem. Necháme se proto překvapit, co pro nás Hill chystá ve filmu Outcome. A zda se zas bude jednat o něco, co vychází z jeho vlastní minulosti. 

Vzhledem k tomu, že už máme na palubě hlavního herce, tak v následujících měsících bychom se mohli dočkat více informací jak o ději, tak i o zbytku obsazení.

A pokud jste náhodou Hillovu prvotinu ještě neviděli, určitě se níže podívejte na oficiální trailer. Třeba tomu dáte šanci.