The Batman je pravděpodobně tím nejočekávanějším filmem ze světa DC, kterého se v brzké době dočkáme. Natáčení již dávno skončilo, přičemž momentálně dochází i k posledním úpravám v postprodukci, aby byl film nadcházející jaro připraven na premiéru. Šušká se ale o tom, že z finálního střihu nakonec vzešly dvě verze filmu, přičemž studio Warner Bros. momentálně zvažuje, kterou z nich nakonec vybere. Jedna z těchto verzí údajně obsahuje známou postavu z DC univerza. V druhé verzi se zas ona postava nevyskytuje vůbec. A jelikož jde zrovna o sólovku s Batmanem, zkusíte si tipnout, o jakou postavu se jedná? 

Onou tajemnou postavou by údajně mohl být starý dobrý Batmanův arci-nepřítel Joker. Jeho představitelem by měl být herec Barry Keoghan, který ve filmu taktéž ztvární policejního strážníka Stanleyho Merkela. Informoval o tom The Hollywood Reporter, který tuto zprávu získal z několika zdrojů. Zároveň však připomíná, že to rozhodně není zaručené, přičemž celá tato informace nemusí být vůbec pravdivá. Zdá se ale, že zpráva o existenci dvou verzí by pravdivá být mohla. Přičemž nyní je na distribučním studiu, aby rozhodlo, která z nich nakonec půjde ven. Je taktéž možné, že ona tajemná postava bude nakonec někdo úplně jiný. Je přeci jenom pravda, že ve filmu se dočkáme hned dvou velkých DC záporáků – Tučňáka (Colin Farrell) a Hádankáře (Paul Dano). To se holt budeme muset nechat překvapit. 

Nového Batmana, kterého tentokrát ztvární sympatický Robert Pattinson, napsal a zrežíroval Matt Reeves. Kromě výše zmíněných se ve filmu taktéž představí Jeffrey Wright jako James Gordon, Andy Serkis jako Alfred Pennyworth, John Turturro jako Carmine Falcone, Peter Sarsgaard jako Gil Colson a Zoë Kravitz jako Selina Kyle/Catwoman. Premiéry se dočkáme 3. 3. 2022. Chtěli byste, aby se Joker ve filmu objevil? Nebo by to tvůrci už trochu přeháněli?