Youtubový kanál britského deníku Daily Mail nedávno zveřejnil video, na kterém jsou zachyceny momenty ze zatčení Ezry Millera policií na Havaji. Jak už nějakou dobu víme, policie slavného představitele filmového Flashe zatkla poté, co dělal bordel v jednom místním karaoke baru. Nejenže Miller sprostě nadával ostatním návštěvníkům, ale také následně vyrval jisté ženě z rukou mikrofon, protože ho obtěžovalo její zpívaní. Následně také napadl jednoho muže, který v baru hrál šipky. A právě ten se ve videu objeví také, přičemž v něm prohlašuje, že herec mu následně i plivnul do tváře. Miller však po příchodu policie nespolupracoval, přičemž posléze chtěl u jednoho strážníka vědět jeho jméno a číslo odznaku. Herec následně prohlašoval, že byl v onom baru napaden hned dvakrát za sebou, přičemž jeden z mužů, který byl za to zodpovědný, se považoval za nacistu. Na video se můžete podívat níže.

Majitel baru policii sdělil, že se pokoušel herce uklidnit, což se mu však nakonec nepodařilo. Nebyl to jediný incident, ke kterému s hercem na Havaji došlo. Pokud pomineme údajné vyhrožování zabitím jistého manželského páru, kterému herec údajně také odcizil peněženku s pasem, tak minulý měsíc byl zas policí zadržen poté, co hněvivě mrštil židlí, s níž udeřil šestadvacetiletou ženu do čela, což jí způsobilo asi půlcentimetrové řezné rány.

Opět se také začaly šířit drby o tom, že studio Warner Bros. začalo vážně zvažovat hercovo přeobsazení v roli Flashe. Pokud by však k němu opravdu mělo dojít, bylo by to až někdy po vydání jeho nadcházející sólovky. Je tudíž jasné, že Miller zůstane filmových Flashem alespoň do 22. 6. 2023, kdy bude mít očekávaný DCEU film premiéru. Poté je ale bude hercova budoucnost v roli nejistá. Některé zdroje ale tuto informaci nepotvrzují, přičemž tvrdí, že studio Warner Bros. si zatím s hercem neláme hlavu. Mnoho fanoušků vyjádřilo přání, aby byl Miller vyměněn za herce Granta Gustina, který bleskurychlého Flashe ztvárňuje v seriálové verzi. Necháme se proto překvapit, jak celá tato kauza nakonec dopadne.