Suicide Squad od Jamese Gunna do kin a na HBO Max dorazí již 6. srpna. Díky zajímavé a neutuchající mediální aktivitě se z filmu stává pomalu jeden z nejočekávanějších snímků letošního léta. V našem rozsáhlém článku jsme si detailně představili každou postavu, která se ve filmu objeví a Warner Bros. nyní odhalili spousty nových obrázků, které zvýrazňují nekonvenční dynamiku mezi jednotlivými antihrdiny.

Na snímcích dominuje Bloodsport v podání Idrise Elby a Ratcatcher II v podání Daniely Melchior. Jejich vztah jsme lehce načrtli i v jednom z našich předešlých článků. Na snímcích však nechybí ani Harley Quinn, kterou si opět zahrála hvězdná Margot Robbie nebo King Shark (Sylvester Stallone), který dle dostupných obrázků ve filmu nejspíše zažije pořádné dostaveníčko s hlavním záporákem inteligentní mimozemskou hvězdicí jménem Starro.

Přečtěte si také: Zapovězené země jsou propracovaný RPG systém, který vás nenechá v štychu

Na dvou snímcích se objevil i samotný režisér James Gunn. Na jedné momentce zrovna něco vysvětluje zakrvácenému Bloodsportovi. Druhá fotografie je společná fotka všech aktérů, ze které je patrné, jaká uvolněná atmosféra panovala během natáčení.

Na nových fotografiích pak dostává hodně prostoru i doposud trochu opomíjená postava Polka-Dot Mana. Tento puntíkatý záporák, jehož představitel David Dastmalchian si zahrál paranoidního schizofrenika v Temném rytíři, možná bude mít ve filmu o dost větší roli, než by se mohlo na první pohled zdát.

Sám James Gunn se také vyjádřil na Twitteru ohledně komiksů nakladatelství DC Comics. Prý si zamiloval především období eventu New 52 a to konkrétně sérii s Harley Quinn. Sympatie vyslovil i k sérii Soví tribunál od Scotta Snydera a k Animal manovi. Prý v té době hltal každé vycházející číslo. Je pěkné vidět, že i režisér, který se proslavil filmy u konkurenční stáje Marvel, má rád komiksy, které mu rozhodně mohly sloužit jako inspirace pro nový Sebevražedný oddíl.