Streamovací gigant Netflix na své konferenci TUDUM konečně představil první plnohodnotnou ukázku ze seriálové adaptace kultovní komiksové série Sandman Neila Gaimana. Kromě toho však byly spuštěny i oficiální profily na sociálních sítích, na které přibyly exkluzivní promo plakáty tří členů rodiny Věčných.

Instagramový profil thesandmanofficial a twitterový účet Netflix_Sandman byly spuštěny hned po skončení konference a jak Netflix slíbil, pár hodin od uvedení první ukázky zde fanoušci mohli nalézt další exkluzivní dodatečný obsah, který představuje tři členy rodiny Věčných a jejich talismany.

Jako první si fanoušci mohli prohlédnout Kirby Howell-Baptiste v roli jedné z neoblíbenějších a nejvlídnějších postav ze Sandmana, Smrti. I když je herečka vyfocená pouze od ramen nahoru, fanoušci si mohou všimnout jejího klasického oblečení v gotickém stylu. Na druhé fotce samozřejmě nesmí chybět ani její esenciální talisman, náhrdelník ve tvaru egyptského hieroglyfu Anch, který v překladu znamená život.

Další série příspěvků patří proradné bezpohlavní Touze ztvárněné Mason Alexander Park. I když je v komiksu znázorňována spíše jako muž v bílém obleku, seriálová Touha bude nejspíše svým vzhledem představovat ženu v extravagantním společenském oblečení. Stejně jako tomu bylo u fotek týkajících se Smrti, i zde Netflix představuje talisman (znamení) této postavy, kterým je broušené srdce ze skla.

Svého obrázkového představení se však samozřejmě dočkala i hlavní postava, Morpheus nebo také Sen, kterého si v seriálové adaptaci zahraje Tom Sturridge. Na jeho promo plakátu nesmí chybět černé rozcuchané vlasy, velmi bledá pokožka a tajemný pohled bez emocí. Na rozdíl od ostatních členů rodiny Věčných má Sen velké množství znaků a talismanů. Tvůrci seriálu si však pro jeho představení vybrali jen dva esenciální prvky. Na první fotce si fanoušci mohou prohlédnout jeden ze zmíněných talismanů, skvěle vyvedenou helmu ve stylu nadpozemské plynové masky. Druhá fotografie představuje oblíbenou postavu Matouše, muže, který se po smrti přenesl do těla havrana, aby Morpheovi pomáhal v jeho snovém světě.

Na twitterovém profilu NetflixGeeked se později objevily dva zbylé Morpheovy talismany, atributy jeho obrovské síly. K přilbě se tedy přidal i snový rubín a kožený měšec se snovým pískem.

Datum vydání seriálu The Sandman zatím nebylo oznámeno. Podle předběžných informací se fanoušci v první sérii mohou těšit na adaptaci prvních dvou svazků s podtituly Preludia & nokturna a Domeček pro panenky.