Letos nás čekají hned čtyři filmy startující čtvrtou fázi Marvel Cinematic Universe. První paní na holení je samotná Black Widow, která měla mít premiéru už minulý rok, ale díky pandemické krizi se film s touto populární hrdinkou, kterou si nyní nedovedeme představit jinak než v podání půvabné herečky Scarlett Johansson, značně opozdil.

Film jde do kin a na streamovací službu Disney+ již 9. července a bude se odehrávat v časové mezeře mezi Civil War a Infinity War. Nataša Romanov bude čelit démonům minulosti a z mnoha trailerů film vypadá velmi zajímavě. Atmosférou působí podobně, jako druhý kapitán Amerika, a to kvitujeme s nadšením. 

Marvel se nás snaží udržet v pozornosti tím, že představil sérii plakátů, představující herce a postavy, které ztvárňují. Vidět tedy můžeme Scarlett Johansson jako Black Widow, Davida Harboura jako Red Guardiana, Rachel Weisz v kůži Meliny Vostokoff a Florence Pugh jako Yelenu Belovu.

Poslední dva plakáty ukazují hlavního záporáka celého filmu, očekávaného Taskmastera, byť si myslíme, že se nebude tak zcela jednat o úhlavního nepřítele, ale spíše o vykonavatele vůle někoho dalšího. Posledním do party je herec O. T. Fagbenle, který se ve filmu představí v roli amerického agenta, jehož jméno zatím stále neznáme.

Přečtěte si také: Jak bude vypadat další MCU Spider-Man? Sony a Marvel mají údajně odlišné vize

Uvidíme, s čím ještě autoři přijdou před vydáním, ale už bychom opravdu chtěli vidět film samotný, protože Černá Vdova rozhodně má potenciál na to, aby kvalitně odstartovala čtvrtou fázi MCU a umetla tam trochu cestičku dalším třem filmům, které nás ještě letos čekají.