Nadcházející akční komedii Bullet Train uvidíme už tohle léto. Studio Sony se proto rozhodlo, že se pochlubí se zbrusu novými plakáty, které odhalují všechny protagonisty a antagonisty filmu. Prohlédnout si je můžete níže. Pozadí každého plakátu je v určitém stylu, který danou postavu nějakým způsobem charakterizuje. Snímek se dočkal hned několika odkladů, ovšem zdá se, že s momentálním datem premiéry, tedy 4. 8. 2022, se už naštěstí nijak hýbat nebude. Film bude adaptací stejnojmenné předlohy od autora Kotaro Isaky, ve které se pětice schopných a zkušených zabijáků utká o kufřík plný peněz. A to v poměrně dost nezvyklém prostředí. Téměř celý děj se totiž odehrává v moderním super vlaku, kteří míří z Tokia do města Morioka. 

Hlavní postavou se stane zabiják jménem Beruška, kterého ztvární Brad Pitt. Tomu už však veškeré ty divoké mise trochu lezou krkem, tudíž se pokusí svou příští prácičku vykonat mírumilovně. To má ale smůlu, protože po nástupu do japonského vlaku ho čeká možná nejdivočejší jízda v jeho životě. Filmový příběh bude hodně podobný původní předloze, zaměří se na několik profesionálních zabijáků, přičemž každý z nich se snaží splnit jiný kontrakt. Brzy si ale uvědomí, že mají společnou jednu věc. Všichni totiž pasou po tajemném kufříku. A jelikož jejich živobytí spočívá v braní cizích životů, můžeme si být jisti, že diplomacie a vyjednávání půjdou stranou. Můžeme se tak těšit jak na pořádnou akci, která bude okořeněná i nějakým tím humorem.

O režii filmu se postaral David Leitch, jeden z rejžů prvního dílu Johna Wicka a tvůrce druhého Deadpoola. Leitch je také známý filmový kaskadér, který sestavoval akční sekvence pro filmy jako 300: Bitva u Thermopyl, TRON: Legacy a Bourneovo ultimátum. Tak snad se opravdu máme na co těšit.

Jak již bylo výše zmíněno, snímku se dočkáme 4. 8. 2022.