Pomalým tempem se k nám valí nová adaptace slavného románu z roku 1976 od Anne Rice, který nese název Interview s upírem. Už jsme se dočkali jak kratičkého traileru, tak i vůbec prvních fotek. A nyní je zde další várka, která nám ústřední duo hlavních protagonistů ukáže v plné kráse. Nově vydané fotky naleznete níže. S jejich příchodem lze také očekávat, že seriál by se v brzké době mohl dočkat i plnohodnotného traileru. Spolu s ním by také už konečně mohlo dorazit oznámení o tom, kdy se dočkáme oficiální premiéry. Fotky nám každopádně odhalují dva hlavní protagonisty v New Orleans, kterými jsou Lestat de Lioncourt (Sam Reid) a Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson). 

Jak již bylo řečeno, nadcházející série je založena na stejnojmenné předloze Anne Rice z roku 1976, přičemž se jedná o první díl knižní série The Vampire Chronicles. Interview s upírem sleduje lorda z 18. století jménem Louis, který dychtivému životopisci vypráví svůj příběh o vztahu se svým upírským tvůrcem Lestatem. Jak asi víte, nadcházející série ostatně není první adaptací slavného románu, ve skutečnosti byla kniha v roce 1994 povedeně převedena do celovečerního filmu, jenž byl kritiky skvěle přijatý. Ve známé filmové adaptaci od Neila Jordana hráli například Tom Cruise, Brad Pitt, Kirsten Dunst, Antonio Banderas a Christian Slater.

Kromě Reida a Andersona si v seriálu zahraje také Bailey Bass, která ztvární mladičkou Claudii, třetí nejdůležitější postavu příběhu. Tvůrci celého seriálu jsou Rolin Jones a Mark Johnson, přičemž právě Johnson uvedl, že seriál by měl zachovat kouzlo původní knižní předlohy, plus i zaujmout moderní publikum. Seriál by se na AMC+ měl objevit někdy na konci letošního roku.