Dwayne „The Rock“ Johnson si pro sebe ukradl v San Diegu panel, který byl zaměřen na připravovaný film Black Adam, kde si populární herec splní konečně svůj sen a navlékne kostým starověkého antihrdiny z dílny DC Comics.

Než byl představen trailer na nadcházející film, tak se Rock objevil na pódiu v kostýmu Black Adama a jeho příchod se nedá hodnotit jinak než jako kolosálně epický. Po tomto impozantním příchodu se pak konečně objevil trailer, který působí určitě lépe než ten první, který byl vydaný před pár měsíci. 

Kromě akce a Black Adama v něm vidíme i jeho protivníky v čele s Doctorem Fateem v podání Pierce Brosnana. Dalším Dwaynovým nepřítelem bude ve filmu Hawkman (Aldis Hodge), který se v ukázce představil i se svými ikonickými křídly a helmou. Těšit se můžeme i na Atom Smashera (Noah Cintineo) a Cyclone (Quintessa Swindell). Všichni tito hrdinové patří do uskupení známé jako Justice Society. Příjemným překvapením je i návrat Violy Davis do role Amandy Wallerové, kterou jsme měli prozatím možnost vidět v obou dílech Sebevražedného oddílu a seriálu Peacemaker.

Trailer vypadá velmi akčně a sám Dwayne Johnson svůj film označuje jako novou éru pro filmy ze světa DC Comics. Na následné panelové diskuzi se populární The Rock více rozpovídal o více jak desetileté cestě, jejíž výsledkem je právě film Black Adam. Vyjádřil se, že doufá v úspěch, ale že i tak se pro něj jedná o splněný sen. Johnson odpověděl i velmi propíranou otázku, kdo by vyhrál souboj mezi Supermanem a Black Adamem. 

Herec reagoval tak, že by záleželo na tom, kdo by Supermana hrál. Je veřejně známo, že by se Dwaynův Black Adam rád ve filmu utkal ze Supermanem Henryho Cavilla. Nicméně právě Cavillovo pokračování v roli Muže z oceli je stále značně nejasnou událostí, do které snad vnese více světla právě letošní Comic Con v San Diegu, kde by se měl Cavill objevit a pohovořit o své budoucnosti.