Netflix za posledních několik let dokázal, že když si něco umane, tak to prostě vznikne. A tak tu máme věci jako je Cowboy Bebop, Resident Evil a samozřejmě Death Note! V nedávné době vyšel také Tekken: Bloodline a nyní je v ohrožení další hra: Horizon Zero Dawn. Můžeme jen sesbírat všechnu víru a modlit se, že to bude dobré, seriál si přece jen bere na starost producent The Umbrella Academy.

Seriál Umbrella Academy míří do čtvrté a zároveň poslední série. Krom toho, že to je konec jedné etapy v životě Steva Blackmana, znamená to pátrání po novém seriálu. A když už se Netflix rozjel s těmi adaptacemi na hry, tak proč by si nevzal na starost jeden z největších titulů dnešní doby? Dalším pomyslným cílem je tedy Horizon Zero Dawn. Hra, kde se nacházíte na postapokalyptické Zemi o několik tisíc let později, která je osídlena nejen lidmi, ale i monstrózními roboty. Pokud nevíte, o co se jedná, rádi vás odkážeme na toto shrnutí.

Naštěstí si seriálovou adaptaci bere pod křídla studio Irish Cowboy, přičemž Blackman si na pomoc přizval i výkonnou ředitelku společnosti Fabrik Entertainment, která pracovala na Bosch, The Kiling, American Odyssey a The Comedians. Navíc by příběh seriálu neměl nijak významně zasahovat do dějů obou her, ale příběh by měl být vystavěn na základě znalostí z nich.

Na produkci seriálu by se měli účastnit: Steve Blackman, Michelle Lovretta a Abbey Morris; Asad Qizilbash a Carter Swan z PlayStation Productions; Jan-Bart van Beek a Ben McCaw ze společnosti Guerrilla; Roy Lee a Matthew Ball ze společnosti Vertigo.

Aby toho nebylo málo, Blackman plánuje rozjet další sci-fi seriál, který ponese jméno Orbital, tohle drama se bude odehrávat na Mezinárodní vesmírné stanici. Podílet se na produkci budou i bratři scenáristi David a Keith Lynchovi.

Výkonnými producenty budou: Steve Blackman, Abbey Morris, bratři Lynchové, Dan Lin, Nick Reynolds a Jonathan Eirich. Spolu výkonnými producenty pak Barratt a Richard Wylie.

Závěrem Black řekl: „Horizon Zero Dawn a Orbital jsou vznešené projekty na úrovni událostí, které jsou založeny na postavách, jež si fanoušci zamilují a s nimiž se ztotožní, což jsou charakteristické znaky produkce Irish Cowboy. Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat se společností Netflix a všemi našimi partnery na vývoji těchto přelomových příběhů.