Už nějakou dobu víme, že je v přípravě nový komediální horor, který ponese název Renfield. A jak už může být podle názvu zřejmé, vyprávět bude o známém posluhovači legendárního hraběte Drákuly, který byl v původní knižní předloze od Brama Stokera velice poblázněným pacientem v psychiatrické léčebně. Do období konce 19. století se však nepodíváme, místo toho by se měl film odehrávat v moderních časech, kdy se Renfield konečně dostal ze spárů svého upírského pána, přičemž se nyní snaží žít normálním životem. Sám Drákula mu to ale asi jen tak nedovolí. Renfielda ztvární sympatický Nicholas Hoult, nicméně samotného Drákulu si zahraje Nicolas Cage, přičemž níže se konečně můžete podívat na jeho podobu. 

Venku je také jedna fotka Nicholase Houlta v roli Renfielda, kterou najdete níže. Není to každopádně poprvé, co uvidíme Cage nosit upíří tesáky. Měl je už například v trhlé hororové komedii Polibek upíra z roku 1988, která vypráví o literárním agentovi z New Yorku, jenž se po milostné noci s upírkou začne na krvesajného nemrtvého měnit také. Cage už každopádně prozradil, odkud čerpal inspiraci během příprav pro ztvárnění Drákuly. Údajně ho inspirovala jak známá japonská verze filmu Kruh, tak i nový horor Zhoubné zlo, který minulý rok natočil režisér James Wan. Produkce filmu započala už na začátku nynějšího měsíce.

I přestože Renfield bude hororem komediálním, údajně se můžeme těšit na opravdu hodně galonů krve. O režii filmu se postará Chris McKay, scénář zas zpracovali Ryan Ridley a Robert Kirkman, který je jedním z tvůrců legendární komiksové série The Walking Dead. Dále se také ve filmu objeví herci jako Adrian Martinez, Ben Schwartz, Awkwafina a Shohreh Aghdashloo.

Přibližná premiéra je zatím stanovená na duben/apríl 2023.