Ať už si o jeho hereckém talentu myslíte cokoliv, Nicolas Cage je v Hollywoodu zkrátka legendou. A to jak v dobrém, tak i v tom špatném slova smyslu. I přestože má herec pořád obrovskou fanouškovskou základnu, je o něm taktéž známo, že v posledních několika letech hraje v jedné kravině za druhou. Ovšem zdá se, že z této nelichotivé reputace si bude dělat legraci i sám Cage. A to v nadcházející komedii, která ponese název The Unbearable Weight of Massive Talent. V ní bude totiž Cage hrát sám sebe. I když možná s trochu pozměněnými vlastnostmi, povahou a financemi. Na první oficiální trailer se můžete podívat výše. 

Cage bude ve filmu hrát neurotickou verzi sebe samého, která rozhodně nezažívá nejlepší chvíle. Herec je totiž téměř švorc. Ale bohužel dluží 600 tisíc dolarů místnímu hotelu v Los Angeles, ve kterém přes rok bydlel. Ovšem s pomocí jeho kamaráda Neila Patricka Harrise, kterého ztvárnil… Neil Patrick Harris, vymyslí plán. Jistý bohatý playboy (Pedro Pascal) pořádá narozeninovou oslavu. A pokud by se na ní objevil i Cage, dostal by za to milion dolarů. Cage na to nakonec kývne. Ovšem věci nebudou tak jednoduché, jak se mohlo na první pohled zdát. 

Před několika měsíci ale Nicolas Cage prohlásil, že se na film nikdy nepodívá, protože mu přijde až příliš praštěný. Přesněji řekl následující:

,,Bylo mi řečeno, že je to dobrý film. Viděl ho můj manažer Mike Nilson, který byl i jedním z producentů. A ten z toho byl velmi spokojený. I divákům se ten film údajně líbil. Ale na mě je to až příliš praštěná jízda, ve které bych se musel koukat na svou vlastní neurotickou a úzkostlivou verzi. Režisér Tom Gormican mě do toho ztvárnění ale tlačil. Já jsem mu však říkal: ´Tome, to ale nejsem já. Jsem ve skutečnosti tichý, meditativní a přemýšlivý jedinec.´ Ale Tom prohlásil, že neurotický Cage je nejlepší Cage. Tak jsem mu na to kývnul. Nebudu se na film koukat. Ale doufám, že si ho užijete." 

Film si údajně také bral velkou inspiraci z komedie V kůži Johna Malkoviche z roku 1999, ve které si herec John Malkovich zahrál sám sebe taktéž. Tom Gormican, který se postaral o režii, sepsal scénář ještě poslu s Kevinem Ettenem, pro něhož to bude filmový debut. Kromě výše zmíněných se ve filmu ještě například objeví Tiffany Hadish a Sharon Horgan. Film bude mít premiéru 22. 4. 2022