Už na začátku roku jsme se dozvěděli, že slavná filmová série Nezvratný osud, která je vyloženou slastí pro všechny morbidně zvědavé, se dočká již šestého snímku. A i přestože už dávno známe jména scenáristů a producentů, dosud nebylo jasné, kdo se vlastně nakonec chopí otěží režie. Inu, přesně o tom před nedávnou dobou informoval The Hollywood Reporter.

Šestý díl Nezvratného osudu nakonec zrežírují Zach Lipovsky a Adam B. Stein. A to rozhodně nezní špatně, protože oba dva filmaři jsou zodpovědní za scénář a režii k originálnímu sci-fi thrilleru Město podivínů (Freaks), který vyšel v roce 2018. Společnost New Line Cinema údajně vybírala až mezi dvě stě kandidáty, ale nakonec usoudila, že výše zmínění tvůrci by mohli sérii vdechnout nový a opět řádně a originálně morbidní život. 

První díl slavné série vyšel v roce 2000, přičemž vyprávěl o skupince mladých lidí, kteří uniknou jisté smrti. A to díky vizi jednoho z nich. Smrt se však nehodlá jen tak vzdát. Když je někomu souzeno zemřít, tak zkrátka musí zemřít. Skupinku hrdinů tak následně čekají samé „nešťastné nehody“, které je mají připravit o život. Série se tak na světlo světa vrátí po více než deseti letech. Tak doufejme, že to bude comeback jaksepatří znamenitý.

K celému projektu je taktéž upsán Jon Watts, režisér všech tří filmů o Spider-Manovi s Tomem Hollandem, pro šestý díl Nezvratného osudu tak bude vykonávat úlohu jednoho z producentů. K němu se následně připojí nejen jeho žena Dianne McGunigle, ale i veteránští producenti celé série, tedy Craig Perry a Sheila Hanahan Taylor. 

Scénář si vzali na starost Lori Evans Taylor a Guy Busick, který je i jedním ze scenáristů, co pracovali na Vřískotu 5.

Zatím však není známo, kdo všechno se ve filmu objeví, stejně tak ani to, kdy se ho dočkáme.