Netflix nezapomněl ani na pořádně obrovitánská monstra! Během akce Geeked Week zveřejnil první obrázek z Kong: Skull Island, nadcházející anime série zasazené do univerza MonsterVerse od studia Legendary. Animovaný seriál se bude odehrávat na tajemném a vzdáleném ostrově, který slouží jako domov King Konga. Obrázek tak ukazuje pláž, kde dva lidé stojí uvnitř obrovitánské stopy, kterou po sobě zanechal starý dobrý King Kong. I když toho o hlavním příběhu stále moc nevíme, animovaný seriál bude sledovat skupinu trosečníků, kteří se snaží přežít na ostrově, jenž je domovem různých obřích a nebezpečných tvorů. Stále ale nevíme, v jakém časovém období se bude film v univerzu MonsterVerse přesně odehrávat.

Očekávat bychom ale měli to, že seriál bude zasazený před událostmi filmu Godzilla vs. Kong z minulého roku. Zároveň by se ale měl odehrávat už po událostech, ke kterým došlo ve filmu Kong: Ostrov lebek z roku 2017, jenž byl zasazen v 70. letech. První obrázek ze seriálu možná nenabízí mnoho informací ze samotné zápletky, ale aspoň nám předvede pěknou ukázku animačního stylu pocházejícího ze studia Powerhouse Animation. Kromě Konga bychom se tak měli dočkat dalších hrůzostrašných monster, ovšem stále je otázkou, jak celý děj seriálu bude zapadat do slavného univerza. To se budeme muset nechat překvapit.

Jak již bylo zmíněno, sérii vyvíjí Powerhouse Animation, studio stojící za úspěšnými anime seriály od Netflixu jako Castlevania a Blood of Zeus. Tvůrci a výkonnými producenty se stali Brian Duffield a Jacob Robinson. Skull Island není první anime seriál, který Legendary s Netflixem vyvíjí, aby rozšířilo určitý filmový svět. Loni v dubnu Netflix vydal druhou a poslední sezónou Pacific Rim: The Black, který je založený na filmu Guillerma del Tora Pacific Rim z roku 2013.

Na oficiální datum premiéry si ale zatím budeme muset počkat.