Hraná adaptace kultovního anime z roku 1998 Kovboj Bebop se pomalu blíží k dokončení. Daniella Pineda na svém Instagramu oznámila, že natáčení první série bylo dokončeno. Pineda v seriálu ztvárnila tajemnou gamblerku Faye Valentine.

Tato informace byla oznámena po dlouhém tichu, kdy jsme neměli téměř žádné informace. Vznik seriálů se neobešel bez komplikací, podobně jako osudy fiktivních lovců odměn, o kterých seriál pojednává. Kovboj Bebop byl oznámen již v roce 2017. Producentem měl být Marty Adelstein z ITV Studios v kolaboraci s původním animačním studiem Sunrise Inc. O rok později projekt přešel pod Netflix a až v roce 2019 byl oficiálně oznámen.

V říjnu 2019 bylo natáčení pozastaveno, když si představitel hlavní role John Cho během natáčení poranil koleno. Dále projekt zdržela celosvětová pandemie. Natáčení bylo nakonec obnoveno letos v září a proběhlo na Novém Zélandu.

Cowboy Bebop (1998) Trailer

John Cho propůjčil hlas Ba Baovi v animovaném filmu Over the Moon nominovanému na Oscara. Většina z vás ho však asi bude spíše znát ze Star Treku. Zde si zahraje vesmírného lovce odměn Spika Spiegela. Po boku Pinedy se k posádce přidá Mustafa Shakir jakožto Jet Black, bývalý policista, který se přidal na Spikovu stranu. V posádce však chybí postava Eda, která slouží jako komické odlehčení. Není známo, jestli bude tato role ještě oznámena, nebo se s touto ztřeštěnou postavičkou v hrané podobě nepočítá.

Očekává se, že seriál bude odvysílán někdy koncem roku 2021.