Netflix přichází se sci-fi dramatem Neviditelná Nula (v originále Zero) z prostředí italského Milána, kde je jeden z teenagerů zatažen do mocenských pletich pofidérního kriminálníka poté, co se u něj projeví superschopnost, která mu umožňuje stát se neviditelným. Seriál od Roberta Marchionniho, jenž se chystá udeřit na globální publikum koncem dubna, se nedávno představil v oficiálním traileru.

„Co je lepší? Když si vás s někým spletou, nebo když vás vůbec nevidí?“ Tyto myšlenky se honí hlavou Nule (Giuseppe Dave Seke), nesmělému mladíkovi, který byl ještě před několika dny zdánlivě neviditelným mužem. Nikdo si ho nevšímal. Karta se paradoxně obrátila v okamžiku, kdy se jeho nenápadnost nečekaně proměnila v superschopnost, která mu umožňuje kdykoliv fyzicky zmizet z povrchu zemského. Rázem má kolem sebe skupinku nových přátel, kteří stejně jako on nevědí, co přesně znamená domov, nakolik se jejich čtvrť ocitla v nadvládě kriminálních struktur.

Přečtěte si také: Oslavu otcovské lásky a jezdecké kultury nabídne sociální drama Betonový kovboj od Netflixu

Nájemné stoupá a lidé odcházejí kvůli vandalismu. Parta teenagerů se proto pokusí nastolit ve své čtvrti pořádek a rovnováhu. Nula tak musí na chvíli zahodit velké sny o kariéře umělce, aby se naučil ovládat svůj dar, protože je v sázce ve skutečnosti mnohém víc, než by se mohlo na první pohled zdát. Cestu za spravedlností mu však zkomplikuje seznámení se záhadnou studentkou umění. Nalezne tak na své misi i lásku?

Na tuto otázku odpoví italský seriál Neviditelná Nula přesně 21. dubna 2021, kdy se objeví na kartě Netflixu. Vedle hlavního protagonisty se divákům v originálním příběhu představí také Haroun Fall, Beatrice Grannò nebo Dylan Magon.